Over ons

Oprichter en eigenaar van energielabelvoormijnhuis.nl speel ik als gecertificeerde erkend deskundige energielabel woningbouw een belangrijke rol in jou energielabel.

Om als deskundige aan de slag te mogen gaan heb ik het examen Erkend Deskundige Energielabel Woningbouw afgelegd die door het Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) is opgelegd en een verplichte instructiebijeenkomst over de werking van de webapplicatie gevolgd.

Jou energielabel is pas definitief als ik je aangeleverde bewijsstukken op aannemelijkheid heb getoetst. Als deskundige kom ik niet bij je langs maar controleer ik alle gegevens op afstand via de webapplicatie.

De werkzaamheden als erkend deskundige energielabel woningbouw bij energielabelvoormijnhuis.nl is als volgt:

  1. Beoordelen of de aangeleverde bewijsstukken voldoende aannemelijk zijn. Als dit niet het geval is, koppel ik dit terug naar jou als huiseigenaar via de webapplicatie en vraag ik je om ander bewijs en/ of aanvullende bewijsstukken.
  2. Zodra de bewijsstukken voldoende aannemelijk zijn bevonden, certificeert ik als erkend deskundige de gegevens.
  3. De applicatie registreert en genereert het definitieve energielabel automatisch op basis van de gecertificeerde gegevens van mij als erkend deskundige.
Marcel